Publicitate 30 DE ANI DE EMOTICOANE. Cunoscute publicului larg o dată cu introducerea serviciului Yahoo Messenger în 1998, “emoticoanele”, acele simboluri folosite în prezent drept o modalitate de exprimare a stării de spirit din faţa unui calculator sau a unui dispozitiv portabil în discuţiile cu prietenii împlinesc 30 de ani de la apariţie, conform Wall-Street.ro.
Prima dată, această formă de comunicare non-verbala a fost folosită prin intermediul codului Morse în 1857 pentru a exprima salutul, de către National Telegraphic Review and Operators Guide, pentru ca ani mai târziu, la 19 septembrie 1982, Scott Fahlman să fie prima persoană care utilizează aceste simboluri cu o specificaţie exactă care exprimă stări şi sentimente imediate.
30 de ani de la utilizarea primelor “emoticoane”: ce simbolizează în prezent?
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.roMULTIPLEX PENTRU TRECEREA TVR 1 ŞI TVR 2 PE DIGITAL. Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR) va primi unul dintre cele cinci multiplexe care vor fi acordate de statul român pentru tranziţia la televiziunea digitală terestră şi va avea obligaţia de a retransmite liber, în format digital, televiziunile publice TVR 1 şi TVR 2, scrie Mediafax.
Informaţia apare într-un proiect de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea Strategiei privind tranziţia de la televiziunea analogică terestră la cea digitală terestră şi implementarea serviciilor multimedia digitale la nivel naţional, postat spre dezbatere publică pe site-ul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI).
Potrivit Strategiei, România trebuie să implementeze tranziţia de la televiziunea analogică terestră la cea digitală terestră până la 17 iunie 2015.
Societatea Naţională de Radiocomunicaţii va primi un multiplex de televiziune digitală, fiind obligată să retransmită TVR1 şi TVR2 - proiect
GOOGLE BATE RECORDUL FACEBOOK. Google+, reţeaua de socializare lansată de compania americană în urmă cu un an a reuşit în decursul acestui timp performanţa de a depăşi 400 de milioane de utilizatori, însă numai un sfert dintre aceştia sunt şi activi pe site, potrivit Wall-Street.ro.
Google a definit un utilizator activ ca fiind unul care foloseşte serviciul Google+ de cel puţin 2 ori pe lună, iar calculele grupului american arată că reţeaua de socializare a ajuns la 100 milioane de utilizatori activi. Google+ a depasit recordul stabilit de Facebook: cati utilizatori a atras intr-un singur an?
Trimite un comentariu