COMUNICAT. În ciuda avansului pe care trenduri precum vegetarianismul sau veganismul il au inclusiv in Romania, carnea ramane in continuare unul dintre alimentele preferate si cele mai consumate in restaurantele de la noi din tara.
Gustul acesteia, diversitatea preparatelor, dar si energia pe care o confera consumul de carne contribuie la apetenta clientilor pentru produsele de acest fel.
Fie ca vorbim despre snitel, antricot, aripioare, tochitura, ciorbe traditionale ori pizza cu salam sau pui, carnea nu poate lipsi din meniul localului dumneavoastra. Iar, pentru a va asigura ca aceasta este preparata cum se cuvine, aveti nevoie de echipamente HoReCa dedicate.
Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile traditionale din Romania inca din anul 1992, va pune la dispozitie numeroase echipamente HoReCa, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le garanteaza fiabilitatea si durata indelungata de viata.
Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.
Printre acestea, se numara echipamentele HoReCa de bucatarie calda (masini de gatit profesionale, grill, friteuze, multicookere etc), cuptoarele profesionale, echipamentele frigorifice, cele pentru bar, pizzerie, brutarie, patiserie, cofetarie si gelaterie, dar si dispozitivele de preparare a carnii. Ele includ masinile profesionale de tocat si utilajele de carmangerie, despre care vom vorbi in continuare.
Masinile de tocat carne profesionale sunt echipamente HoReCa extrem de utile atat in restaurante, cat si in carmangerii, abatoare, centre logistice alimentare si supermarket-uri. Ele sunt foarte durabile si confera o productivitate ridicata, care poate ajunge si pana la 600 de kilograme pe ora. Structura din otel inox garanteaza rezistenta si curatarea usoara, iar designul compact le face sa ocupe putin spatiu.
Pe de alta parte, utilajele pentru carmangerie includ masinile de umplut carnati, cu actionare orizontala sau verticala, si ferastraiele pentru taiat oase, destinate folosirii pe banc. Iata, in continuare, cateva exemple de astfel de produse, alaturi de pretul lor si principalele specificatii tehnice:
Masina de tocat carne TS 22 - pret 5.414 lei (o reducere de la pretul obisnuit de 7.137 de lei)
Aceste echipamente HoReCa sunt puternice, heavy-duty, fiind ideale pentru restaurante mari, bucatarii de catering si macelarii. Ele sunt dotate cu motor de actionare reversibil, grup de taiere, gat de intrare, pusher si tava de primire incluse.
Realizate din otel inoxidabil si anodizat, masinile de tocat sunt usor de curatat si rezistente la coroziune;
Masina refrigerata de tocat carne - pret 4.763 de lei
Aceasta poate atinge o productivitate de pana la 400 de kilograme pe ora si beneficiaza de nu mai putin de 1.400 de rotatii pe minut. Masina are o structura din inox si este dotata cu buton de oprire de urgenta.
Dimensiunile sale nete sunt de 32x50,5x55 de centimetri, iar greutatea - 40 de kilograme;
Masina orizontala de umplut carnati - pret 854 de lei
Aceasta masina de umplut carnati este dotata cu un cilindru de 35 de centimetri, are o capacitate de 5 litri, fiind dotata cu activare manuala. Dimensiunile sale sunt de 24x63x22 de centimetri, iar greutatea sa neta este de 9 kilograme;
Ferastrau pentru taiat oase - pret 3.162 de lei
Nu in ultimul rand, ferastraul pentru taiat oase este un echipament HoReCa de banc, dotat cu o curea de 1,65 metri lungime, avand o capacitate de taiere de pana la 21 de centimetri grosime.
Provenit din platforma internationala Virtus Group GmbH, acest ferastrau are dimensiunile de 46x40x87,5 centimetri si greutatea bruta de 55 de kilograme.
Ce este secţiunea COMUNICATE:
În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.
Detalii, la [email protected]
Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
Trimite un comentariu