Mişcarea Împreuna 2012 a strâns peste 2.500 de adepţi, în câteva zile de la demararea ei pe Facebook. Potrivit lui Bogdan Naumovici, pe parcursul acestei saptamani urmează să se realizeze si site-ul mişcării, care va fi structurat "pe comisii", conduse de oameni experţi pe domeniile lor, notează DailyBusiness.ro.
Publicitate “O să dedicam câte un subiect pe zi spre dezbatere. Îl propunem seara, la ora 20.00 şi-l dezbatem până a doua zi, la ora 19.00, dupa care tragem concluziile", a spus Bogdan Naumovici, adaugând că soluţiile găsite vor fi cuprinse într-un program, care va deveni cel al mişcării.
Naumovici a mai precizat că subiectul Roşia Montană, prezent inclusiv pe pagina de Facebook a mişcării, nu este altceva decât o "fumigenă" care încearcă să deturneze mişcarea.
De unde va atrage bugetul? "Principiul nostru este să facem rost de bani puţini, de la multă lume", a declarat Naumovici, adăugând că "nu vrem să fim datori nimănui, vom pune pe site fiecare ban".
Naumovici despre "Impreuna 2012": De unde vin banii, relatia cu Rosia Montana
La doar câteva săptămâni de când compania Kantar Media a început să furnizeze datele de audienţă TV în locul GfK România, au aparut dispute privind valabilitatea acestor cifre. TVR este prima televiziune care ridică problema corectitudinii datelor, printr-o scrisoare transmisă Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţelor (ARMA), anunţă HotNews.ro.
Preşedintele ARMA, Lucia Antal, a spus că TVR a transmis insistent analize privind datele de audienţă din ultima perioada şi şi-a exprimat nemulţumirea faţă de unele rezul. "E o perioadă când lucrurile se aşază", a spus Lucia Antal. Ea a mai declarat că va putea discuta pe larg despre schimbările din datele de audienţă, de la începutul anului, dupa ce prima luna, ianuarie, se va fi încheiat.
Dispute pe tema corectitudinii noilor cifre de audienta TV. TVR cere explicatii in legatura cu "discrepantele" din masuratorile de audienta. Lucia Antal, ARMA: E o perioada in care lucrurile se asaza
Clasamentul în ceea ce priveşte libertatea presei pe 2011, realizat de Asociaţia Reporteri fără Frontiere (Reporters sans Frontieres), plasează România pe locul 47, alături de Statele Unite, potrivit Evenimentul zilei. Ţara noastră a urcat cinci locuri în clasament. Asemeni României, au mai evoluat în clasament şi Franţa, de pe 44 pe locul 38. Primele locuri ale clasamentului sunt ocupate de Finlanda, Norvegia, Estonia, Olanda, Austria, Islanda, Luxemburg, Elveţia, Republica Capului Verde şi Canada. Pe acelaşi subiect au scris şi DailyBusiness.ro, HotNews şi Adevărul.
România este la egalitate cu Statele Unite în ceea ce priveşte libertatea presei
Anul 2011 a fost marcat de o multitudine de evenimente pe internet, activitatea pe domeniul online inregistrând cifre cu adevărat spectaculoase, potrivit datelor Royal Pingdom, scrie Wall-Street.ro.
- Anul trecut au fost create 3.146 de miliarde de conturi de e-mail în întreaga lume.
- Numărul site-urilor a atins 555 de milioane, dintre care peste 300 de milioane au aparut in 2011;
- Facebook a depăşit 800 de milioane de utilizatori, dintre care peste 200 de milioane s-au alăturat în 2011;
Sunt peste 51 de milioane de utilizatori înregistraţi pe Flickr care uploadează peste 4,5 milioane de poze în fiecare zi.Serviciul Flickr găzduieşte în total peste 6 miliarde de poze;
30 statistici UIMITOARE care au marcat activitatea pe INTERNET in 2011
Realizatorul american de televiziune Jay Leno a fost acţionat în instanţă după ce a făcut comentarii rasiste cu privire la un templu al religiei sikh, Templul de Aur din Amritsar (India), scrie Mediafax.
Într-o emisiune recentă, Leno prezenta acest templu ca fiind casa de vacanţă a lui Mitt Romney, unul dintre candidaţii la învestitura republicană pentru alegerile prezidenţiale din SUA. Randeep Dhillon, un american de origine indiană, l-a acţionat în instanţă pe Leno considerând că glumele sale "îi expun pe reclamant, pe credincioşii sikh şi religia lor la ură, dispreţ, ridicol şi calomniere pentru că prezintă eronat cel mai sfânt templu al religiei sikh ca o staţiune de vacanţă" deţinută de persoane de altă religie.
Jay Leno, acţionat în judecată după o glumă despre Templul de Aur din Amritsar
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.roTinerii cred că cele mai creative profesii sunt cele de jurnalist, fotograf şi architect, arată un studiu realizat de Universitatea din Bucureşti pe un eşantion de 400 de persoane cu vâste între 15 şi 25 de ani. Pe de altă parte, tinerii consideră că cele mai prestigioase meserii sunt cele de medic, inginer, politician, programator, jurnalist, arhitect, poliţist, muncitor în construcţii, şoferprofesionist, agricultor, scriitor şi muncitor calificat.
Tinerii: Jurnaliştii sunt cei mai creativi. Este mai respectabil să dai cu sapa decât să fii scriitor
Veti conduce Romania prin Facebook?
Eu nu am cont de Facebook.
Si tot asa cam 90 la suta din populatie.
La Calan ati fost vreodata? sau numai la Rosia Montana. In Valea Jiului. Si acolo sunt mineri disponibilizati. Chiar mai multi.