Zăpada, viscolul şi drumurile blocate au afectat şi business-urile publisherilor de presa scrisă, care au înregistrat scăderi ale vânzărilor, în ultimele două săptămâni.
Publicitate Printre măsurile luate de aceştia pentru a se adaptă vremii nefavorabile s-au numărat reducerea tirajelor sau relocarea editării în alte oraşe, pentru a facilita distribuţia, scrie DailyBusiness.ro.
Astfel, aproximativ 30% din tirajul cotidianului Evenimentul zilei şi ale publicaţiei Capital este editat, în prezent, la o tipografie din Iaşi, iar acest lucru se întâmplă de aproximativ două săptămâni, a declarat Virgil Munteanu, manager proiecte speciale pentru DailyBusiness.ro.
Restul tirajului celor două publicaţii este tipărit, ca şi până acum, la Bucureşti şi Cluj.
"În cazul publicaţiilor Evenimentul zilei şi Capital am reuşit să diminuăm efectele vremii nefavorabile prin decizia de a tipări o parte din tirajul publicaţiilor la Iaşi. Prin această acţiune am putut să asigurăm rute optime, chiar şi în aceste condiţii cu drumuri blocate, pentru distribuţia ziarelor noaste", a explicat Munteanu.
Viscolul înghite tirajele. Cum se adaptează presa scrisă vremii nefasteCandidatul pentru ministru al Comunicaţiilor, Răzvan Mustea, a declarat, ieri, la audierea sa în comisiile parlamentare, că a studiat documentul ACTA şi consideră că există într-adevăr "o ambiguitate" a textului care permite suspiciuni privind eventuale abuzuri care pot fi comise de autorităţi, scrie Mediafax.
Răzvan Mustea a arătat că are o opinie personală şi nu o poziţie oficială deoarece deocamdată este doar un candidat pentru funcţia de ministru. El a precizat că ACTA este un cord comercial, iar "vârful de lance" în privinţa acestui document în România a fost Ministerul Economiei.
"Ca o părere personală, pot să vă spun că am studiat acest document şi consider că există într-adevăr o ambiguitate a textului care permite suspiciuni privind eventuale abuzuri care pot fi comise de autorităţile statului", a precizat Mustea.
Candidatul pentru ministru al Comunicaţiilor: Textul ACTA are o ambiguitate ce permite suspiciuni privind eventuale abuzuri
Seful MEC Interaction, Marius Pahomi, şi-a anunţat, ieri, pe propriul blog plecarea din cadrul agenţiei MEC Romania, scrie HotNews.ro.
"Astăzi e ultima mea zi la MEC dupa 4 ani si jumătate", scrie el. El menţioneaza, fără a preciza despre cine este vorba, ca în a doua jumatate a anului trecut a discutat cu un "personaj" şi cu "unul dintre cei mai grei oameni de business din România" despre "un proiect major pentru internetul românesc, proiect pe care eu il voi conduce iar ei îl vor sustine în calitate de investitori". "Anul acesta fac 30 de ani şi sunt decis să trec la nivelul următor", scrie Pahomi, menţionând ca ultimii patru ani şi jumătate, în care a lucrat la MEC, au fost ani "extrem de grei, în care am învăţat enorm de multe (...) în care am creat şi condus cea mai mare şi cea mai puternică divizie de online din .ro".
Pe scurt: Marius Pahomi isi anunta plecarea de la MEC
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.roCosmin Irimieş îi va lua locul lui Cătălin Baba în Consiliul de Administraţie al TVR, după ce acesta din urmă va fi învestit în funcţia de ministru al Educaţiei din partea PDL, scrie Mediafax.
În acest moment, Cosmin Irimieş este membru supleant al lui Cătălin Baba în CA al TVR.
În iunie 2010, Parlamentul a validat Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune. Atunci, Guvernul l-a nominalizat pe secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Cătălin Baba pentru postul de membru în Consiliul de Administraţie al SRTv, iar pentru postul de supleant în CA al TVR, pe Cosmin Irimieş.
Cosmin Irimieş, în locul lui Cătălin Baba în Consiliul de Administraţie al TVR
Comentarii