Cătălin Cătoiu "Ţeavă", muzician şi actor de filme şi telenovele, va fi numit consilier pe probleme de imagine al premierului Mihai Răzvan Ungureanu, după ce a mai lucrat atât la Guvern, în mandatul de prim-ministru al lui Petre Roman, cât şi ca director de imagine şi cameraman la TVR, scrie DailBusiness.ro. Cătoiu a jucat rolul personajului "Ţeavă" din serialul TV Păcatele Evei, apoi în serialul "La Bloc"- rolul lui Marcu şi serialul "Om bogat, om sarac", rolul lui Mureşan. Pe aceeaşi temă a scris şi Wall-Street.ro.
Publicitate MRU il ia consilier de imagine pe actorul de telenovele Catalin "Teava" Catoiu
Emisiunea Sinteza zilei de marţi seară la care a fost invitat primul-ministru Mihai Răzvan Ungureanu a fost în centrul atenţiei publicaţiilor, care au făcut o analiză minuţioasă a dezbaterii. Prezent în emisiunea Sinteza zilei, premierul Mihai Răzvan Ungureanu l-a făcut KO pe moderatorul Mihai Gâdea. În schimb, Antena 3 a atins o audienţă-record, scrie Adevărul.
Încă de la primele întrebări, formulate în rafală, Ungureanu a reuşit să câştige teren. A răspuns calm, civilizat, bazându-se mai ales pe logică, dar şi pe ironie: „Nu putem cauţiona indiferenţa pentru spaţiul civic"; „Înlocuirea unui om nu repară un sistem"; „Vă întrerup, să vă mai relaxaţi puţin"; „Cred în valoarea terapeutică a unei legi structurale"; „Ştiu că aveţi aşteptări mari de la mine cu toţii, dar daţi-mi timp".
Şi Eveimentul zilei a făcut o selecţie video a celor mai importante momente din dezbatere.
Cum l-a hipnotizat MRU pe „necruţătorul“ Gâdea
Publicaţia britanică The Economist a publicat un articol care a atras un număr record de critici din partea cititorilor, scrie Adevărul. O fetiţă de şase ani a fost şi ea printre cei care s-au revoltat faţă de cele scrise.
" Greşiţi când comparaţi copiii cu ţigările şi telefoanele mobile. Nimeni nu e obligat să fumeze sau să utilizeze telefonul mobil, dar toată lumea a fost, la un moment dat, copil. Presupun că şi dumneavoastră. Nu uitaţi că aveţi nevoie de copii care să plătească pensiile unor bătrâni nefericiţi ca dumneavostră. De acum înainte, să vă legaţi numai de persoane de aceeaşi vârstă cu dumneavostră”, a scris fetiţa.
Cum i-a pus la punct o puştoaică de 6 ani pe jurnaliştii de la The Economist
Organizaţia Reporteri fără Frontiere a lansat lista anuală a Inamicilor Internetului, scoţând ca de fiecare dată în evidenţă statele care restricţionează libertatea de exprimare în mediul online, potrivit Capital. Există 12 state considerate inamici ai internetului şi 14 state aflate sub observaţia organizaţiei.
Ţări considerate inamici ai internetului: Burma, China, Cuba, Iran, Coreea de Nord, Arabia Saudită, Libia, Siria, Turkmenistan, Uzbekistan şi Vietnam.
Cele aflate sub observaţie : Australia, Egipt, Eritrea, Franţa, India, Kazahstan, Malaysia, Rusia, Coreea de Sud, Sri Lanka, Thailanda, Tunisia, Turcia şi Emiratele Unite Arabe.
Reporteri fără Frontiere: Ce state sunt inamici ai internetului
Chiar dacă în termenii şi condiţiile Facebook este precizat că vârsta minimă a unui utilizator este de 13 ani, un studiu realizat de SodaHead şi citat de Mashable arată că mulţi dintre respondenţi sunt de părere că această limită de vârstă ar trebui să fie ridicată, potrivit Capital.
48% dintre cei 2.000 de respondenţi consideră că utilizatorul de Facebook trebuie să aibă peste 14 ani, iar 19% dintre aceştia sunt de părere că trebuie sa fii major pentru a putea să-ţi faci un profil pe Facebook.
STUDIU: Care ar trebui să fie vârsta minimă a utilizatorului de Facebook?
Cheltuielile globale de publicitate vor creşte cu 4,8% în 2012, până la 489 de miliarde de dolari, potrivit celor mai noi predicţii ale retelei ZenithOptimedia, scrie HotNews, care citează Advertising Age. Reţeaua de media a conglomeratului de comunicare Publicis Groupe şi-a îmbunătăţit uşor prognoza faţă de estimarea sa din decembrie, când aprecia că, la nivel global, cheltuielile de publicitate vor creşte cu 4,7%. Pentru Europa de Vest şi Europa Centrală şi de Est, reţeaua estimează o creştere mai lentă decât cea prevăzută în decembrie.
Noi predictii ZenithOptimedia: cheltuielile globale de publicitate vor creste cu 4,8% in 2012
Sursa Foto: EVZ
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
Ce daca l-a pus pe domul Teava consilier?
Domul Teava a acumulat multa experienta de la domana Jojo de la Kikirikimiki!
Care a acumulat experienta de la domnul Sergiu Nicolaescu Moldovan Miclovan Andrei si de la domnul Digei Barbulescu.
De unde credeti ca vine cultura coplesitoare pentru orice incult?
Asa, pur si simplu din bibliotecile Iasiului?
Pardon!
Ia cautati voi manualul cu silogisme, priviri teatrale semincruntate si "ajutati-ma sa inteleg".
Sa vedeti daca gasiti ceva!
Si in enspe limbi straine + limba moldoveneasca!