Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.roPublicitate ÎNAPOI PE TV. După mai bine de jumătate de an în care a stat departe de lumea televiziunii, Mihai Bendeac este pregătit să revină la TV, scrie ziarul Click!.
Revenirea în lumina reflectoarelor va avea loc după Anul Nou, după cum anunţă vedeta pe reţelele de socializare. Actorul este hotărât să facă doar ce îi place şi mărturiseşte că se apucă serios de muzică.
"Vă anunţ cu bucurie că, după Anul Nou, MĂ ÎNTORC ÎN TELEVIZIUNE. Aşa cum sunt. Mai slab cu 10 kg, mai matur şi, sper, mai om. Un pic mai om.. Totodată, cu voia dumneavoastră, la care plusez şi eu cu decenţa de a nu ma considera neaparat cântăreţ, pe lângă teatru (unde voi fi mult mai prezent decât în ultimii ani), am să mă ocup serios şi de muzică. Ce voi face la tv? Nu vă pot spune încă despre ce e vorba. Dar e ceva ce simt. Ce-mi place. Ce-mi aduce bucurie. Fiindcă doar ce-mi face bucurie transmite bucurie", a scris Bendeac pe Facebook.
Mihai Bendeac se apucă de muzică: «După Anul Nou mă întorc în televiziune»
MESAJ CĂTRE COMISIA EUROPEANĂ. Cinci dintre membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au trimis Comisiei Europene, o scrisoare deschisă în care îşi exprimă îngrijorarea cu privire la Ordonanţa de Urgenţă de modificare a Legii audiovizualului, potrivit Mediafax.
Documentul este adresat membrilor CE Viviane Reding, vicepreşedinte al Comisiei Europene, comisar european pentru justiţie, drepturi fundamentale şi cetăţenie, şi Androulla Vassilliou, comisar european pentru educaţie, cultură, multilingvism, tineret şi sport, şi este semnat de Ioan Onisei (vicepreşedinte CNA) şi membrii Consiliului Narcisa Iorga, Gelu Trandafir, Mircea Valeriu Deacă şi Valentin Jucan."Actul Guvernului aduce importante prejudicii industriei şi ne ridică îngrijorări majore cu privire la funcţionalitatea statului de drept în România, având în vedere că emiterea Ordonanţei s-a făcut fără consultarea Consiliului Naţional al Audiovizualului şi a Consiliului Concurenţei şi fără a fi supusă dezbaterii publice. Au fost ignorate criteriile de transparenţă prevăzute de Legea nr. 52/2003 referitoare la transparenţa decizională în administraţia publică. Au fost inculcate prevederile din Legea audiovizualului nr. 504/2002 şi Legea concurenţei nr. 21/1996 care obligă la consultarea CNA şi a Consiliului Concurenţei la elaborarea reglementărilor în domeniu", se arată în scrisoarea deschisă.
Cinci membri ai CNA au trimis Comisiei Europene o scrisoare deschisă privind OUG ce modifică Legea audiovizualului
ORDONANŢA, ÎN SFÂRŞIT LA CNA. Ministerul Comunicaţiilor a trimis la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), spre analizare şi punct de vedere, proiectul de Ordonanţă de Urgenţă de modificare a Legii audiovizualului, a declarat Răsvan Popescu, preşedintele CNA, scrie Mediafax.
"Am primit de la Ministerul Comunicaţiilor proiectul de Ordonanţă de Urgenţă (de modificare a Legii audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002, n.r.) spre analizare şi punct de vedere.În proiect nu mai există niciun fel de prevederi referitoare la modificarea statutului CNA. Urmează ca departamentele noastre de specialitate, serviciul juridic şi compartimentul de reglementări, să facă o primă analiză tehnică şi ulterior textul Ordonanţei va fi suspus dezbaterii în Consiliu, în cursul săptămânii viitoare", a declarat Răsvan Popescu, preşedintele CNA.
Ministerul Comunicaţiilor este iniţiatorul acestui proiect de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului (OUG).
Trimiterea proiectului de OUG, spre analiză, la CNA implică faptul că Ordonanţa de Urgenţă nu a fost aprobată încă în Guvern, aşa cum a sugerat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, în 27 noiembrie.
Ministerul Comunicaţiilor a trimis la CNA spre analiză proiectul OUG ce modifică Legea audiovizualului
CINE E DE VINĂ PENTRU MOARTEA ZIARELOR LOCALE. “Problemele mari nu vin din creşterea site-urilor, care sunt într-adevăr o concurenţă serioasă, ci din cauza Poştei”, afirmă Ciul Gheorghe, director general al ziarului Unirea, scrie DailyBusiness,ro.
Cifrele mari ale vânzărilor din presa locală se datorează în special abonaţilor. Dacă Unirea vinde în jur de 17.500 de exemplare pe zi, aproape 16.000 dintre acestea se duc către abonaţi.
În cazul cotidianului Jurnalul Arădean raportul este apropiat, din 17.440 de ziare vândute, 16.270 sunt prin abonamente. Drept urmare, scăderile din vânzările totale sunt influenţate în primul rând de scăderile numărului de abonaţi.
Aici intervine adevărata problemă.
“Poşta Română ia doar măsuri aberante, una dintre ele, care funcţionează de câţiva ani, în weekend nu se mai duc ziarele abonaţilor decât în municipiile reşedinţa de judeţ. De exemplu, cei din Mediaş primesc ziarul de sâmbătă abia luni, probabil îi consideră cetăţeni de categoria a doua, ei nu merită să citească ziarul în ziua în care apare”, spune Mircea Bitu, directorul de la Tribuna. Peste 90% dintre vânzările înregistrate de cotidiuanul sibian se datorează abonamentelor.
Acelaşi lucru îl susţine şi directorul ziarului Unirea din Alba Iulia, ale cărui vânzări sunt susţinute în proporţie tot de peste 90% de abonamente.
Presa locala ia fata celei centrale. Adevaratele amenintari ale ziarelor din provincie
AFACERI ÎN STAGNARE. The Group, cel mai mare grup de comunicare de pe piata locala, va inregistra anul acesta si, probabil, si in 2013 o cifra de afaceri similara cu cea din 2011 de circa 112 milioane de euro, a declarat pentru Wall-Street.ro, Mihaela Nicola, CEO si cofondator al holdingului.
Cea mai mare parte a veniturilor The Group este generata de agentia de media Media Investment. “Probabil ca vom urma si noi tendinta pietei si vom stanga la nivelul cifrei de afaceri din acest an” spune Nicola despre evolutia businessului in 2013.
Nicola, The Group: In 2013, probabil, vom avea o cifra de afaceri in stagnare
Comentarii
mai bine isi vedea de teatru, era mai decent...