Revista Income Magazine, editată de trustul intact, îşi va înceta apariţie. Ultimul număr va fi distribuit joia aceasta. Ziariştii care lucrau la proiectul Income vor mai activa până la 1 aprilie pe site-ul publicaţiei. După această dată, când le expiră contractul, o parte dintre ei vor fi repartizaţi către alte proiecte ale grupului. Angajaţii Income au fost anunţaţi astăzi de această decizie.
Pe de altă parte, un al titlu din grup, Jurnalul Naţional, trece în următoarea perioadă prin restructurări consistente: aproximativ jumătate din redacţie urmează să fie afectată de măsuri, pentru a putea menţine cotidianul pe piaţă.
Income Magazine, publicaţie economică săptămânală, a fost lansată în aprilie 2012, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Revista a fost lansată la nici şase luni de la închiderea „cu scandal” a unei alte publicaţii economice a trustului, Săptămâna financiară.
Într-un comunicat publicat astăzi, reprezentanţii grupului Intact spun că direcţia este către digital şi către video, fără a da detalii legat de ce se va întâmpla cu printul:
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro“Ne concentrăm resursele acolo unde ne aşteaptă publicul, pe TV şi pe online. Din păcate, print-ul, în coordonatele actuale, răspunde mai greu necesităţilor de circulaţie rapidă şi universal accesibilă a informaţiei. Intact este un mare generator de continut şi îşi urmează publicul pe mediile pe care acesta le alege. În acest context, platforma multimedia Income îşi va continua dezvoltarea în conformitate cu evoluţia obiceiului de consum. Îi aşteptăm pe cei pasionaţi de business cu mult mai multe informaţii pe TV şi online” – Adrian Ursu – Director Integrare Editorială Intact Media Group.
Comentarii
e foarte posibil sa ai dreptate.
nu ma gratula cu "semi-cultura", ca nu o am deloc.
niciun fel de cultura.
branduse sa fie!
Am citit postacelile voastre.
Sunteti o generatie foarte inteligenta, aveti niste valori deosebite dupa care va ghidati si pe care le-am studiat cu mare atentie.
Din pacate, sunteti "neterminati", sunteti doar pe jumatate destepti.
Pentru a va desavarsi in desteptaciunea voastra, din lumea voastra, trebuie sa inlocuiti complet excursiile, deplasarea in general, cu vizionarea de poze si flimulete.
Trebuie sa fiti absolut cretini sa mergeti la munte, cand geme Internetul de poze si filmulete cu Sinaia, cu Fagarasul sau cu alte locuri de-astea penibile.
Abslut penibil sa dai bani pe tren sau pe benzina, cand iti este totul atat de accesibil.
Ca sa nu mai vorbesc de sex.
De ce sa pierzi vremea cu o femeie adevarata (discutii, vrajeala, bataie de cap, fite, pretentii s-o duci la MacDonald's sau pe unde mai mancati voi) cand ai milioane de filme porno pe Internet?
Plus ca efortul efectiv e mult mai mic si nu trebuie sa-ti faci dus sau sa n-aveti chilotii rupti. Si obtii exact acelasi lucru, pana la urma.
Prieteni si discutii de valoare, vorba aia, geme Facebook-ul de prieteni.
Nici macar de cuvinte nu mai e nevoie, ca te poti intelege cu like-uri si dislike-uri.
Cam pe aici se situeaza si presa tiparita. Ce nevoie e de ea?
Plus ca mai are un dezavantaj absolut urias.
In presa tiparita niciunul dintre voi nu ar fi avut sansa sa se exprime.
Mesajele voastre nu ar fi ajuns niciodata la un public mai larg.
Ceea ce nu era chiar rau.
Profitati de Internet in continuare!
Cititi la Obae, apoi faceti o ora de safari in Kenia, dupa care 30 de minute de sex cu Jenna Jameson, apoi o ora vizitati pinguinii din Antarctica, puneti o poza pe Facebook, vedeti cate like-uri aveti la glumita postata dimineata, bagati un Counterstrike si ati mai scapat de 24 de ora din viata voastra.
Si puteti face toate astea stand pe scaun, inchisi intr-o camaruta de 2 pe 2 metri patrati!
Asta e libertatea! Asta e o viata adevarata!
Eu daca as fi in locul unuia ca voi, as fi foarte curios ce urmeaza dupa o asemenea viata! Ca niciunul dintre cei care au cercetat problema, nu a mai povestit.
Credeti-ma ca nu vor fi afectati deloc followerii vostri.
Pentru perversii anacronici care miros hartia, in Herastrau au inflorit stanjeneii (galbeni, mov) si canta mierlele.
Cat despre cartile tiparite, eu sunt de parere ca ele vor ramane, asa cum in era digitala inca mai exista cumparatori si piata de viniluri la fel va fi si piata de carti tiparite pe hartie.