COMUNICAT. Apa de izvor, de origine subterană, este în mod clar una dintre cele mai bune pentru consum. Izvoarele reprezintă sursa primordială de apă, iar acest lucru nu s-a schimbat de milioane de ani. Miza tuturor celor care nu sunt în imediata vecinătate a unui astfel de izvor este cum să ajungă în posesia unei ape de băut care prezintă caracteristici asemănătoare.
Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.
Din fericire, există o mulţime de surse de apă la cutie, la sticlă sau la PET, disponibile atât în magazine, cât şi online, cu posibilitatea transportului la domiciliu în cel mai scurt timp. Descoperă cum poţi alege varianta care ţi se potriveşte!
În funcţie de proprietăţi
Dacă nu locuieşti lângă un izvor de apă naturală, din care să-ţi astâmperi setea ori de câte ori ai nevoie, va trebui să cauţi un produs similar. Însă nu toate izvoarele au aceleaşi proprietăţi.
În ţara noastră sunt câteva zone renumite pentru sursele de apă pe care le adăpostesc, fiecare dând numele unui brand consacrat.
În funcţie de proprietăţile solului din care este extrasă apa, aceasta va avea anumite caracteristici. Unele sunt potrivite pentru bebeluşi, copii mici şi consumul pentru hidratarea zilnică, aşa cum sunt cele oligominerale.
Pentru tinerii în creştere şi pentru persoanele în vârstă sau cu deficienţe ale sistemului osos, apa de izvor trebuie să fie bogată în calciu. Persoanele foarte active au nevoie de un conţinut ridicat de săruri minerale, cum ar fi magneziul.
Aşadar vârsta, condiţia fizică, starea sănătăţii şi regimul de viaţă al fiecăruia influenţează alegerea apei de izvor potrivite.
Tipul de recipient
Păstrarea calităţii apei după îmbuteliere depinde de tipul de recipient folosit şi de respectarea condiţiilor de transport şi depozitare.
În general, cele mai comune recipiente de apă sunt din sticlă, PET, policarbonat sau pungi de 10 litri, fiecare cu avantajele şi dezavantajele proprii.
Cu privire la transport şi depozitare, important este ca, odată ce a ajuns în posesia ta, să respecţi instrucţiunile producătorului înscrise pe fiecare etichetă.
Termenul de valabilitate, grija pentru mediul înconjurător, preţul şi condiţiile de depozitare şi transport sunt criterii de care trebuie să ţii cont înainte de a alege produsul care ţi se potriveşte.
Cantitatea potrivită
Apa de băut este un produs esenţial care nu trebuie să-ţi lipsească din casă. La polul opus, nici depozitarea cantităţilor în exces nu reprezintă o soluţie.
Aşadar, înainte de a stabili stocul necesar pentru consumul tău şi al familiei tale, calculează un consum mediu. Astfel, vei şti când şi câtă apă trebuie să cumperi.
Acelaşi calcul este util şi pentru abonamentele de apă de izvor livrată la domiciliu. Pentru a obţine cea mai bună ofertă, trebuie să calculezi cât mai exact consumul şi intervalul la care să primeşti o nouă aprovizionare.
Disponibilitatea
Dacă locuieşti într-o zonă vestită pentru izvoarele de apă locale, soluţia optimă este să alegi varianta la îndemână. Cu cât creşte distanţa de la care comanzi apa de băut, cu atât vei aştepta mai mult livrarea.
Dacă te deplasezi personal pentru alimentarea stocului de apă potabilă al familiei, alege un magazin cu produse proaspete, transportate şi depozitate corespunzător.
Evită unităţile care depozitează apa în exterior, la lumina soarelui, indiferent de recipient. Alege numai surse de încredere pentru a nu pierde din proprietăţile naturale ale apei pe care o consumi.
Cea mai bună apă de izvor este un concept greu de stabilit global. Fiecare persoană are nevoie de un anumit tip de apă în funcţie de gust, de proprietăţi, de stilul de viaţă şi de condiţiile de sănătate. Ţine cont de aceste criterii şi alege produsul care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale concrete.
Ce este secţiunea COMUNICATE:
În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.
Detalii, la [email protected]
Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
Comentarii