COMUNICAT. Chiar dacă unele persoane se trezesc cu faţa perfect curată şi netedă, fără a depune niciun pic de efort, majoritatea dintre noi avem lupte grele de dus.
Cu toate acestea, orice tip de piele, cu aspect perfect sau cu imperfecţiuni, trebuie curăţat în mod adecvat, pentru a îndepărta machiajul şi impurităţile.
Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.
De fiecare dată când îţi simţi tenul încărcat, poţi aplica o curăţare rapidă, însă rutina ta zilnică trebuie să fie mult mai complexă. Alege apa micelara la preţ bun pentru o reîmprospătare blândă şi eficientă, astfel încât pielea ta să nu aibă de suferit.
Întotdeauna optează pentru produse hrănitoare, non iritante, care calmează în timp ce curăţă şi evită orice produse agresive.
Scruburile fizice dure sunt extrem de periculoase, deoarece pot provoca leziuni minuscule pe piele, favorizând apariţia iritaţiilor şi inflamaţiilor.
Spală-te de două ori pe zi pe faţă
Dacă pielea ta este predispusă la îngrăşare ori dacă este expusă la un mediu foarte poluant, include spălarea de două ori pe zi în rutina ta de îngrijire a pielii.
Dimineaţa şi seara, cu ajutorul unui gel spumant adecvat tenului tău, spală uşor faţa, fără să freci.
Îndepărtează corect tot machiajul
Cu ajutorul unui demachiant blând, curăţă cu atenţie tenul, în special seara, înainte de culcare. Porii au un rol important de eliminare a toxinelor din piele pe durata nopţii, iar atunci când sunt înfundaţi acestea vor rămâne în piele. Înlăturarea machiajului şi a murdăriei de pe faţă ar trebui să fie primul pas la finalul zilei.
Dacă foloseşti produse pentru machiaj waterproof, alege formule demachiante eficiente, cum este şi apa micelară. Evită produsele cu sulfaţi, care pot avea un efect dur asupra feţei şi optează pentru substanţe active care sunt compatibile cu tenul tău.
Pentru tenul normal sau uscat, alege un demachiant cu peptide, iar pentru tenul gras ori predispus la acnee, alege un demachiant usor exfoliant, cu acid salicilic. Acesta are proprietatea de a îndepărta celulele moarte care înfundă porii, eliberând astfel procesul de eliminare a toxinelor,
Utilizează o perie de curăţare sonică
Este recomandată în special pentru pielea grasă.
Tehnologia sonică utilizează pulsaţii blânde care destructurează murdăria de pe faţă, curăţând eficient porii.
Având mai multe tipuri de capete, pentru diferite scopuri, de la strălucire la reducerea acneei, peria sonică este recomandată pentru rezultatele eficiente, chiar şi în cazul unui ten sensibil.
Şterge faţa prin tamponare
Întotdeauna evită mişcările dure, care pot irita faţa. De fiecare când te ştergi cu prosopul sau când foloseşti discuri de demachiere, presează uşor pe faţă, fără a freca.
Nu lăsa apa să se usuce natural pe piele, sub efectul aerului, deoarece rezultatul nu este unul de hidratare, ci din contră.
Atunci când apa se evaporă pe piele, provoacă uscăciune. Un prosop moale, curat, eventual cu proprietăţi antimicrobiene, este o variantă perfectă pentru a usca pielea.
Foloseşte întotdeauna cantitatea recomandată de produse
Mai mult nu înseamnă neapărat mai bine, iar asta se aplică şi în cazul produselor pentru curăţarea tenului. O cantitate prea mare sau o utilizare prea frecventă, poate avea un efect neplăcut, contrar aceluia scontat.
Citeşte întotdeauna etichetele pentru a înţelege care este metoda recomandată de utilizare şi respectă întotdeauna indicaţiile producătorului.
Dacă, după perioadă, nu apar rezultatele pe care ţi le doreşti, cel mai bine este să schimbi produsul, decât să îl utilizezi mai des, în speranţa că ceva bun se va intampla. Pielea ta este cel mai mare organ al corpului, care protejează de toate agresiunile venite din mediul înconjurător, aşa că trebuie să o îngrijeşti cu cele mai bune produse.
Utilizează toner
Deşi, din punct de vedere tehnic, tonerul nu este inclus în procesul de curăţare al pielii, efectul său de reechilibrare este foarte benefic. Având o formulă uşoară, lichidă, pentru a reseta pH-ul pielii, tonerul protejează împotriva bacteriilor altor agresiuni exterioare.
Ce este secţiunea COMUNICATE:
În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.
Detalii, la [email protected]
Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
Trimite un comentariu