Skip to main content

Chef Adi Hădean revine la radio. Va avea o rubrică săptămânală

 
Chef Adi Hădean revine la radio. Va avea o rubrică săptămânală

Adi Hădean revine la radio. Începând din această toamnă, Chef Adi Hădean va avea o rubrică săptămânală la Radio România Actualităţi în cadrul emisiunii Poiana lui Johann, alături de Johann Pohrib.

Publicitate

În fiecare vineri, după ora 17:00 ascultătorii sunt invitaţi la “Masa lui Hădean. Adi Hădean” pentru a depăna reţete simple ori complexe despre viaţă sau poveşti despre universul gastronomic.

Prima ediţie a emisiunii Poiana lui Johann, sezonul 4, va fi programată vineri, 12 septembrie. Începând cu ora 15:10, Adi Hădean va fi în direct în studioul Radio România Actualităţi, alături de Johann Pohrib, pentru a povesti mai multe despre noul proiect editorial.

Adi Hădean este un bucătar cu mulţi ani de experienţă în spate şi a fost jurat la MasterChef (Pro TV) în sezoanele 4 şi 5. Hădean este autorul blogului culinar adihadean.ro.

Primul job pe care l-a avut bucătarul a fost la radio. La 17 ani a început să lucreze ca DJ la Radio Contact în Baia Mare.

Invitat la podcastul Ai puţin timp?un poriect găzduit de Cornel Ilie şi produs în Studioul Paginademedia, Adi Hădean a povestit despre experienţa sa de radio.
 
 
Ce spune Chef Adi Hădean despre noul proiect?

“E prima noastră întâlnire în această împrejurare, prin urmare am decis să vă las o listă cu bucuriile mele, ca să înţelegeţi mai bine cine sunt, ce mă mişcă şi mai ales de ce întâlnirile noastre viitoare nu vor fi doar lapte şi miere.

Nu pentru că am ceva personal cu cineva, ci pentru că am convingerea că suntem obligaţi să ne folosim vocile pentru a corecta, pentru a schimba în bine ţara asta, pentru noi, pentru cei din jurul nostru, pentru copiii şi nepoţii noştri. Cu permisiunea dumneavoastră, vă prezint fericirile mele:

Mirosul copilului meu cînd se trezeşte. Zîmbetul soţiei mele în orice împrejurare. Tăcerea din prima cafea a zilei. Prezenţa iubirii. Trompeta lui Ibrahim Maalouf, în surdină. Mirosul mării. Un pahar de Tempranillo exact cînd am poftă.

Conversaţiile cu oameni deştepţi despre orice. Apusul văzut de la manşa avionului. Ciocolata elveţiană. Ploaia pe piele. Iarba sub tălpile goale. Compania arborilor cu adevărat bătrîni. Poezia lui Leonard Cohen. O oră la hamam în Istanbul. Un mic dejun lung. Prietenia reală cu un bărbat echilibrat. Un zîmbet primit din senin pe stradă...”.

Printre noutăţile pe care le puteţi asculta în această toamnă în Poiana lui Johann este şi rubrica lui Sergiu Vasile – de la Utopia Balcanică şi TNR – “Pastile cu Vasile” în care Vasile, autentic aşa cum îl ştiţi, ne demonstrează că şi cultura urbană pleacă tot de la firul ierbii.

În rest, Poiana lui Johann, emisiunea care deschide weekendul la Radio România Actualităţi în fiecare vineri de la 15:05 la 17:00, vă prezintă şi-n această toamnă: analiză economică şi educaţie financiară cu Sorin Pâslaru, cronică sportivă cu Adrian Soare, cultură muzicală cu Anca Romeci şi tradiţii la radio cu Adrian Lungu.

La acestea se adaugă dezbateri despre gastronomie (cu bune şi cu rele), noutăţi şi sfaturi medicale pentru o viaţă sănătoasă, plus discuţii personalităţi ale momentului.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus