Skip to main content

„Se poate şi la grătar”, o nouă emisiune cu Prăjiturela la TV Paprika. Plus sezon nou „De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela”

 
„Se poate şi la grătar”, o nouă emisiune cu Prăjiturela la TV Paprika. Plus sezon nou „De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela”

În weekendurile de început de toamnă, TV Paprika a programat două emisiuni care o au în centru pe Prăjiturela (Mihaela Sava).

Publicitate

Este vorba despre emisiunea „Se poate şi la grătar, cu Prăjiturela” şi despre sezonul al doilea din „De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela”.

Detalii, în continuare:

„Se poate şi la grătar, cu Prăjiturela” are premiera sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 17.30 şi în reluare de la ora 23:00 şi 11:00, a doua zi.

Primul sezon le propune telespectatorilor TV Paprika 6 episoade a câte jumătate de oră, pline de idei, inspiraţie şi arome de toate felurile. Când spui grătar, te gândeşti la mici, carne şi fum?

În această emisiune, Prăjiturela va demonstra că grătarul poate fi mult mai mult de atât. Într-un format urban,  ea aduce pe jar (sau pe plita electrică ori pe gaz) meniuri complete: aperitive, feluri principale şi chiar deserturi.

Reţetele sunt simple cu ingrediente din pieţele locale şi inspiraţie din bucătării din toată lumea – de la mediteranean la tex-mex. Vegetarienii vor avea şi ei motive de bucurie: steak-ul de varză sau ciupercile umplute cu brânză vor face senzaţie chiar şi printre cei mai înrăiţi carnivori.

Un alt format cu Prăjiturela revine la TV Paprika. „De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela” a ajuns la al doilea sezon, tot cu şase episoade a câte jumătate de oră, şi va fi difuzat imediat după prima emisiune, de la ora 18:00, în zilele de weekend, şi în reluare de la 23.30 şi 11:30 a doua zi.

Serialul explorează esenţa bucătăriei româneşti, în care tradiţiile rurale se împletesc cu influenţele moderne pentru a oferi o experienţă autentică. Mihaela ne conduce într-o călătorie gustativă incitantă, punând accent pe conceptul "Farm to Fork".

De la ferme de struţi la poveşti despre sturion şi caviar, de la delicii din ciuperci până la arome de cireşe coapte în solar sau uleiuri presate la rece.

Cine este Prăjiturela?

Prăjiturela şi-a petrecut 15 ani în domeniul militar, dintre care 10 a fost în paralel şi food blogger.

Ea a studiat limba maghiară la Facultatea de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti. Momentul în care s-a îndrăgostit de zona culinară a fost în timpul unei burse la Budapesta, unde trebuia să împartă bucătăria cu studenţi din toată lumea.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus