
Serial online despre mâncare. „Restaurantul de acasă” este denumirea serialului care a fost lansat de brandul Food&Glory, împreună cu agenţia de comunicare Saatchi & Saatchi Creative Hub.
Din serialul online fac parte Oana Cârmaciu (care a interpretat rolul principal în Sacrificiul, o producţie marca Ruxandra Ion) şi Emilian Marnea, protagonistul seriei. Emilian avut roluri în Suteran şi Libertate.
„Restaurantul de acasă” are patru episoade şi este disponibil pe canalul oficial de YouTube Food&Glory.
Cum a luat naştere „Restaurantul de acasă”?
„Totul a pornit din realitatea vieţii moderne: ne dorim mâncare ca la restaurant, dar nu avem mereu timp, pricepere sau chef să gătim. În loc să renunţăm la gustul autentic, căutăm soluţii rapide şi delicioase. Aşa ajungem la Florin, protagonistul serialului, care reuşeşte să-şi impresioneze musafirii cu preparate premium gata în doar câteva minute”, anunţă cei de la agenţie.
Casting:
- Gabi - Oana Carmaciu
- Florin - Emilian Marnea
- Dana - Maria Posiar
- Ştef - Andrei Varga
- Victor - Răzvan Marina
- Alex - Bogdan Lupea
- Mona - Oana Rotaru
- Lia - Viorela Popa
Teodora Ionică - senior copywriter Saatchi & Saatchi Creative Hub:
"Am vrut să arătăm, cu autenticitate şi umor, că experienţa unui restaurant poate fi recreată acasă, fără stres şi fără efort. Cu Food & Glory, mesele devin mai mult decât momente de luat masa – devin ocazii de a surprinde, de a te bucura şi de a transforma orice masă într-o experienţă memorabilă.
Serialul porneşte din realitatea noastră de zi cu zi: vrem mâncare bună, dar nu avem mereu timp sau chef să gătim ori să ieşim în oraş. Aşa că am creat poveşti în care oamenii să se regăsească, cu un final delicios de fiecare dată."
Andreea Balta – Brand Manager Food&Glory:
„Ştim cu totii că, oricât de ocupaţi am fi zi de zi, tot nu putem da ”skip” mesei. Iar lucrurile se complică atunci când avem şi musafiri pe care vrem să îi impresionăm.
De aceea, am decis să venim în întâmpinarea celor care nu au suficient timp/pricepere/chef să gătească, dar îşi doresc să nu lase să se vadă acest lucru în faţa invitaţilor lor. Si astfel, Food&Glory devine literlamente „secretul bucătarului”!
VIDEO. Restaurantul de acasă
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro