eMAG este primul brand care îşi „aduce aminte” că se împlinesc 30 de ani de la Revoluţie. Platforma de vănzări online a lansat o nouă campanie de brand sub sloganul „Libertate în fiecare zi”, o campanie ce marchează şi o nouă identitate vizuală pentru eMag.
Campania video, semnată de agenţia Papaya, îl are în centru pe filosoful Mihai Şora şi vorbeşte despre aniversarea a 30 de ani de libertate. Pe partea de branding, eMag a colaborat cu agenţia Brandient.
Despre noua poziţionare a eMag:
„eMag lansează noua campanie de brand sub sloganul „Libertate în fiecare zi”, marcând astfel trecerea de la o comunicare centrată pe promoţii la o abordare bazată pe inovaţiile şi serviciile pe care compania le dezvoltă în beneficiul clienţilor săi”.
Platforma eMag are şi un nou logo, „în care ideea de libertate este redată de culorile în gradient”.
Iulian Stanciu, CEO eMAG:
„Învăţăm permanent şi dezvoltăm servicii şi experienţe pentru clienţii noştri. Ne propunem să vorbim mai mult despre lucrurile bune pe care le construim de mulţi ani: cât mai puţine bariere, varietate de alegeri, flexibilitate prin multiple modalităţi de plată şi livrare, implitate prin intermediul aplicaţiei de mobil din care se poate comanda de oriunde, oricând.
Prin tot ceea ce facem dorim să oferim clienţilor libertate în fiecare zi.”
Campania video, semnată de agenţia Papaya, în continuare
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
In '89, lovitura de stat este sustinuta puternic de elemente cominterniste, bolsevice si filoruse care, intr-o "colaborare" tacita cu elemente din vest si est, manate de razbunare fata de Ceausescu & Co, au "confiscat" in folos propriu tensiunile sociale reale ale populatiei, acumulate in urma presiunii politice si abuzurilor de decenii ale regimului Ceausescu (devenit rupt de realitate). Dupa consumarea confruntarii de forte dintre nationalist-ceausisti si cominternisti (ambele tabere avand sprijin ticalos din exterior), cu populatia dezinformata si institutiile de forta prinse la mijloc, are loc eliminarea cuplului Ceausescu si a unor persoane cheie... Nici victoria cominternistilor nu a fost totala, nici infrangerea ceausistilor n-a fost totala... Confruntarea a continuat dupa '90 si continua si azi, sub forme difuze in sri, politica, afaceri, doar ca gastile si interesele s-au inmultit.
Noi, oamenii obisnuiti, suntem spectatori la "teatrul" asta mizerabil de 30 de ani, pe banii, munca si suferinta noastra. Cred ca meritam ceva mai bun decat sa dezgropam si sa resuscitam la nesfarsit diverse fosile staliniste pe care sa le imbracam in haine vest-europene...Dupa care sa ne incaieram unii cu altii pe motiv ca din fata pare "european" sau ca din spate pare proletcultist / iudeo-paukerist, sau sa ne facem iluzii desarte ca ne va salva vreun "pupil" de fost bolsevic strecurat prin vreun partid de stanga ori de dreapta. Asadar, lustrarea din politica / spatiul public a tuturor celor cu trecut comunist (bolsevic, cominternist, ceausist) ar fi fost (si inca este) singura solutie sa curatam terenul pentru a construi ceva util pt. viitor.