VIDEO. Sezon nou. Podcastul cultural Cronicari digitali (creat de agenţia de PR Zaga Brand) revine cu un nou sezon, dar şi cu alte noutăţi. Podcastul va avea şi o variantă video şi va putea fi urmărit pe YouTube.
Noul sezon începe astăzi, 14 martie, iar primul invitat este scriitorul Mircea Cărtărescu.
„Nu am avut niciun fel de noroc pentru ecranizări. Am primit două oferte în aceeaşi zi pentru Lunetistul şi le-am dat cu flit”, povesteşte, în episodul de astăzi, Mircea Cărtărescu.
VIDEO - Mircea Cărtărescu, invitatul primului sezon
Ce noutăţi aduce acest sezon?
- Podcastul va putea fi urmărit şi video pe YouTube
Până acum a putut fi ascultat doar audio pe platformele de streaming audio şi pe cronicaridigitali.ro/podcast. De asemenea, podcastul audio va fi disponibil pe: https://open.spotify.com/show/3Lw8ovNWJctunHxJU1ACim şi pe https://podcasts.apple.com/ro/podcast/cronicari-digitali/id1511474599
- Grila va conţine trei teme-pilon, fiecare cu propriul său co-moderator
Cele trei teme-pilon sunt: pop-cultura, cultura, arhitesctura şi istoria.
- Momente editoriale speciale
Publicul va fi consultat de către moderator şi invitaţii speciali, pentru a colecta întrebări şi curiozităţi pe care le vor adresa invitaţilor. În timpul episodului, invitaţii vor alege o întrebare pe care o vor detalia, oferind publicului ocazia de a fi parte din discuţie.
Diana Popescu (jurnalist cultural) rămâne moderator principal pentru întregul sezon. Alături de ea, Ana Rubeli (blogger) Marius Chivu (scriitor) şi Răzvan Moţei (creatorul primului newsletter din social media) vor fi cei trei co-moderatori pentru fiecare dintre cele trei mari teme de discuţie.
Ana Rubeli, Diana Popescu, Marius Chivu, Răzvan Moţei
Silvia Teodorescu, managerul proiectului Cronicari Digitali:
„Cronicari Digitali a reuşit să realizeze propriul podcast, acumulând peste 160 de episoade de la momentul lansării din 2020.
Ce îl face cel mai ascultat podcast mainstream este naturaleţea cu care facem din subiecte profunde o conversaţie plăcută, ce poate fi accesată de publicul mai tânăr. 2024 este un an important în care venim şi mai aproape de preocupările cultivate ale mai multor generaţii.”
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro