NOU. Open Studio. Studioul de înregistrări audio şi video Paginademedia.ro din Bucureşti se deschide pentru podcasteri şi vloggeri, atât cu servicii profesionale de producţie, cât şi - foarte important - cu posibilitatea expunerii către un public premium.
Creatorii de conţinut vor avea acces la multiple variante de set-up şi la echipamente care asigură un material de calitate – ca un fapt divers, Studioul Paginademedia.ro foloseşte un microfon cu pedigree “legendar”, unul dintre microfoanele în topul recomandărilor pentru podcast din toată lumea.
Este din aceeaşi familie cu modelul “clasic” al radiourilor SUA, asemănător cu cel folosit de celebrul Jack Killian în serialul antologic Midnight Caller.
Unul dintre cele mai importante aspecte, pe lângă partea de producţie: podcasturile realizate în Studioul Paginademedia vor putea fi difuzate şi pe site-ul Paginademedia.ro şi pe canalele social-media aferente.
Astfel, se asigură o expunere către un public premium, interesant pentru creatorul de conţinut: agenţii de publicitate, agenţii de PR, oameni de marketing, jurnalişti şi decidenţi din televiziune, din companiile media.
Pentru cereri de ofertă, [email protected]
Ce oferă studioul Paginademedia?
1. Variante multiple de set-up
Decorurile sunt modulare şi pot fi aranjate în funcţie de dorinţa şi nevoile podcasterilor.
Există două setup-uri prestabilite (vezi galeria foto), iar panourile mobile de décor, videowall-ul şi ecranul, toate mobile, permit noi set-upuri
2. Videowall şi ecrane mobile
Studioul de podcast Paginademedia.ro pune la dispoziţie două ecrane profesionale de display de tip videowall, pe care poate rula aceeaşi imagine sau imagini diferite, care se pot controla din computer.
Pe lângă videowall – mobil, există încă un ecran pe care podcasterul poate afişa imaginile cele mai potrivite pentru proiect.
3. Microfoane fixe şi lavaliere wireless
Podcasturile pot fi realizate atât cu microfoane fixe, dar şi cu lavaliere wireless. Microfoanele fixe sunt modelul Electro Voice RE320.
Este unul dintre cele mai recomandate modele de microfon pentru podcast şi radio.
"Strămoşul" lui este Electro Voice RE20, microfonul de radio standard folosit zeci de ani în SUA (pe care l-aţi văzut şi la Jack Killian, în Midnight Caller).
Lavalierele au multiple canale şi asigură un sunet de calitate, fără interferenţe de semnal.
Echipamentul audio Paginademedia permite până la 5-6 oameni în platou. Partea audio este prelucrată prin intermediul unor mixere de sunet profesionale.
Pentru cereri de ofertă, [email protected]
4. Camere performante
Podcastul poate filmat cu una până la cinci camere video simultan.
Principalele camere folosite sunt trei aparate Canon, o cameră model Panasonic şi trei camere Sony pentru back-up.
În funcţie de pachetul ales, se filmează, în general, cu una-trei camere.
5. Posibilitatea de difuza podcastul LIVE sau înregistrat
Podcastul se poate difuza atât LIVE, pe canalele alese de podcaster, dar poate fi şi înregistrat.
Înregistrarea şi montajul se fac în regim de LIVE, cu ajutorul mixerului din studioul de producţie.
Totodată, se pot insera elemente grafice pentru a personaliza podcastul realizat în studioul Paginademedia.ro
6. Publicarea podcasturilor şi pe Paginademedia.ro
Pentru că unul dintre cele mai importante aspecte ale unui podcast este expunerea, oferim posibilitatea de a publica şi pe Paginademedia.ro materialele făcute în studio.
Creatorul de conţinut are astfel acces la un public premium, important pentru proiect - agenţii de publicitate, clienţi, agenţii de PR, oameni din industria de media.
Pentru cereri de ofertă, [email protected]
Comentarii